HTML

Gyikok: Média Ismertető Fikázó/Ajánló Szolgáltatás

Az oldal, ami nem a sok filmbuzi nagyképű hülyegyerek (akinek nem inge...) oldaláról közelít a filmekhez. Ha már egyikünk beszopott egy szar filmet, ne szívjon vele más is két órát. Ha nem tudod mit nézz keress egy olyat, ami tetszett valamelyikünknek, így ha szar is lesz, legalább van kit szidni miatta... Mert már az IMDB-ben sem lehet bízni...

Friss topikok

  • VVega: Nagyon nagy film, az Anton vs Vincent meg mekkora ötlet már :D Tilinkonak grat, ha neki ez a szar ... (2008.05.18. 00:06) Nem taxisnak való vidék
  • Real013: Megnéztem.:) Nagyon nagy volt. Írtam is róla én is:) (2008.05.14. 15:51) Shakespeare zombik
  • a.tom: Azért ott van a Produced by szekcióban Joseph Pistone. :) Szerintem nem akarták a Donnie Brascot ... (2008.04.23. 00:36) Felecsd el!
  • a.tom: hehe ez kurva jó! :) szar nekem, hogy nem tudok ilyeneket írni... (2008.04.22. 11:39) Kislány a budzsira vigyázz!
  • Real013: Ez de nagyon nem tetszett.. 'furcsa volt, hogy elég sokat kísérleteztek a képi világgal, elég érd... (2008.04.17. 14:11) Az orosz, a kissrác és az elveszett pisztoly(cső)

Linkblog

Let's get ready to rumble!

2008.03.25. 21:17 Tilinko

    Hát akkor kezdjünk is neki a dolognak. Hogy miért is jött létre az oldal? Első sorban azért mert a 'szom kivan, hogy szarásig vagyunk rosszabbnál-rosszabb filmekkel (Ismeritek a gyerekek egyetek baracot, annyi van mint a szar, olyan mint a fos... történetet? Na kicsit ezt érzem most a filmek terén is), és az ember könnyen belefut, hogy a pihenésre szánt két óráját egy unalmas, értelmetlen film megnézésével sikerült elrontania...
    Persze régen is volt olyan, hogy sokáig semmi érdemleges nem jött le a mozikban, vagy hogy belefutottunk egy olyan filmbe, hogyha az elején sejtjük, hogy csak tizedennyire szar, nincs az a pénz, amiért megnézzük, de egyrészt, ahogy egyre kevesebb az ember ideje, egyre jobban sajnálja azt a két órácskát az életéből, másrészt, ami sokkal idegesítőbb...
    Kurvulnak el az emberek! Tonnaszám jönnek az olyan filmek, amiknek nincs egy normális története, nincs lezárása, nincs egy kerek történet, és Ebből már elegem van... Bőven! Futószalagról jönnek le az ilyen filmek, ahol a rendező, producer, író, stb. úgy érzi, hogy fasza jellemábrázolások, meg "érdekes", elvont karakterek bőven elegek ahhoz, hogy egy jó filmet csináljanak. Hát erre mondom én, hogy lufaszt.
    És hogy a lényegre térjek az egészben a legrosszabb, hogy az emberek zabálják ezeket. Nem akarok általánosítani, lehet, hogy tényleg van olyan, akinek ezek tetszenek, de a legtöbben szerintem inkább csak valahogy okosabbnak érzik magukat, hogy ilyen "emelkedett" filmeket néznek, és a legrosszabb, mikor lenézik azokat az embereket, akiknek ez nem jön be, mert biztos annyira hülyék, hogy nem értik a film lényegét. DE igenis értjük, csak ennyitől még nem lesz jó egy film...
    Ennek az egész balfaszságnak pedig az lett a következménye, hogy az IMDB, ahol eddig egy 7.0 feletti film ha nem 1970 előtt készült tuti jó volt egy kis kikapcsolódásra, tele van ilyen túlértékelt "filmekkel", így az ember már végképp nem tudja, mit nézzen.
    Ez az oldal egy kis baráti társaságnak készült (remélem a többiek is értékelni fogják...), hogy megoszthassuk egymással filmélményeinket, hogy ha egyikünk végigszenvedett valami förtelmet, arról figyelmeztesse a többieket, hogy nem kéne, illetve ha látott valamit, ami neki bejött, akkor bíztassa a többieket is, hogy nézzék meg. Korántsem biztos, hogy mindenkinek minden egyformán be fog jönni, de biztos, hogy közelebb van az ízlésünk egymáséhoz, mint a "nagyvilághoz", és ha mégis nagy vélemény különbségek lennének, legalább lesz kit okolni azért az elcseszett két óráért :)
    Ha valaki külső ember tévedne az oldalra, annak is nyugodtam ajánlom, hiszen nagyon hamar rájöhet arra, hogy hasonlít-e az ízlése a mienkhez, ha pedig igen, akkor neki is segítséget nyújthat az oldal, a film választásban, esetleg megpróbálhat meggyőzni arról, hogy tévedünk, a kommentekben (ami szinte esélytelen), de megírhatja azt is, ha egyetért valamelyik gondolatunkkal.

Akkor talán lássunk valami érdemi infot is... MIFASZ-t nézzünk?

Szólj hozzá!

Címkék: köszöntő apakezdődik

A bejegyzés trackback címe:

https://mifasz.blog.hu/api/trackback/id/tr76396592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása