HTML

Gyikok: Média Ismertető Fikázó/Ajánló Szolgáltatás

Az oldal, ami nem a sok filmbuzi nagyképű hülyegyerek (akinek nem inge...) oldaláról közelít a filmekhez. Ha már egyikünk beszopott egy szar filmet, ne szívjon vele más is két órát. Ha nem tudod mit nézz keress egy olyat, ami tetszett valamelyikünknek, így ha szar is lesz, legalább van kit szidni miatta... Mert már az IMDB-ben sem lehet bízni...

Friss topikok

  • VVega: Nagyon nagy film, az Anton vs Vincent meg mekkora ötlet már :D Tilinkonak grat, ha neki ez a szar ... (2008.05.18. 00:06) Nem taxisnak való vidék
  • Real013: Megnéztem.:) Nagyon nagy volt. Írtam is róla én is:) (2008.05.14. 15:51) Shakespeare zombik
  • a.tom: Azért ott van a Produced by szekcióban Joseph Pistone. :) Szerintem nem akarták a Donnie Brascot ... (2008.04.23. 00:36) Felecsd el!
  • a.tom: hehe ez kurva jó! :) szar nekem, hogy nem tudok ilyeneket írni... (2008.04.22. 11:39) Kislány a budzsira vigyázz!
  • Real013: Ez de nagyon nem tetszett.. 'furcsa volt, hogy elég sokat kísérleteztek a képi világgal, elég érd... (2008.04.17. 14:11) Az orosz, a kissrác és az elveszett pisztoly(cső)

Linkblog

Shakespeare zombik

2008.05.09. 15:31 kehil

Zombie Strippers

Mindannyian tudjuk, milyen tehetséges a főszereplő (Jenna Jameson), érthető okokból mégsem vártam egy filmtörténeti remeket, mikor elkezdtem nézni.

Viszont ha úgy gondolkozunk, mint az egyszeri szakács - ha sok jó hozzávalód van, a kaja is csak jó lehet - akkor bíztatóbb a helyzet:

  • Zombik
  • Csöcsök
  • Vér és Bél
  • Pornós múlt
  • Gonosz multinacionális vállalat
Amit viszont egyáltalán nem vártam, az rögtön a kezdés volt: Egy sajátos társadalomkritika (na jó, Amerika-kritika) TV híradó formájában... Felmerült bennem a gyanú: csak nem akart üzenni valamit a készítő a filmmel??
Szerencsére nem.
Essék pár szó azonban a színészi teljesítményekről. Borzalom, nincs is ilyen, tragédia. Ez pár szó volt. Viszont megmondom, miért nem számít ez. Azért, mert egy ilyen forgatókönyvvel a legnagyobb elkövethető hiba az volna, ha valaki megpróbálná átélve előadni, urambocsá' hitelesnek tűnni szerepében... Hál' égnek, ezt is megússzuk. A játék alapján végig az az érzésem volt, hogy egy pornófilm összekötő részeit vágták egybe, a remek a dologban, hogy ennek ellenére sem hiányoztak a pornó "akciójelenetei". Akadt helyettük más izgalmas képi hatás (leszakadó állkapcsok, felnyíló koponyák, táncoló hullák). Ezeken eleve rengeteget nevettem (eszperente-e lett ez? ;)). Mégis a legváratlanabb - és emiatt legmulatságosabb - részek azok voltak, amikor a szereplők "mélyenszántó" dialógusokkal töltötték ki a táncolás/gyilkolás közti félperceket. Álljon itt egy kis ízelítő:
  • miután a keresztény csaj rájön, h ő is zombi akar lenni, partnere eképp próbálja lebeszélni: "your duty is to be an individual, the mind is a flame to be candled, not a vessel to be filled"
  • ez pedig - "no, this is not what I want, I can no more be blind to the war, I can no more ignore the killing" - közvetlen az előtt, hogy a főhősnő (zombiként) pingpong-, majd biliárdgolyókat lövell ellenfeleire a jól ismert, feminim módon
De többet nem spoilerezek, ígérem, mert ez a film tényleg kötelező társasági élmény. A gond azzal van, ha ivós játékot szeretnénk társítani hozzá. Mert majd minden általános szabály esetén lefordulunk a fotelről, mielőtt vége a filmnek, szóval ki is találtam pár valószerűbb szabályt. Tehát inni mindig mikor: egyszerre van csöcs és vér a képen, vagy mindig, mikor egy nő megcsonkít egy férfit...

 

Verdikt: ennél olcsóbb, és gagyibb filmet nem élvztem még ennyire (nem is nagyon láttam igazán).



Summa Summarum: 7/10

imdb trailer (vagy hajtás után)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mifasz.blog.hu/api/trackback/id/tr92461476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Real013 2008.05.13. 17:27:40

EZt már én is leszedtem.Kiváncsi vagyok nagyon :) És örülök, hogy életjelet adtatok:)

Real013 2008.05.14. 15:51:06

Megnéztem.:) Nagyon nagy volt. Írtam is róla én is:)
süti beállítások módosítása