HTML

Gyikok: Média Ismertető Fikázó/Ajánló Szolgáltatás

Az oldal, ami nem a sok filmbuzi nagyképű hülyegyerek (akinek nem inge...) oldaláról közelít a filmekhez. Ha már egyikünk beszopott egy szar filmet, ne szívjon vele más is két órát. Ha nem tudod mit nézz keress egy olyat, ami tetszett valamelyikünknek, így ha szar is lesz, legalább van kit szidni miatta... Mert már az IMDB-ben sem lehet bízni...

Friss topikok

  • VVega: Nagyon nagy film, az Anton vs Vincent meg mekkora ötlet már :D Tilinkonak grat, ha neki ez a szar ... (2008.05.18. 00:06) Nem taxisnak való vidék
  • Real013: Megnéztem.:) Nagyon nagy volt. Írtam is róla én is:) (2008.05.14. 15:51) Shakespeare zombik
  • a.tom: Azért ott van a Produced by szekcióban Joseph Pistone. :) Szerintem nem akarták a Donnie Brascot ... (2008.04.23. 00:36) Felecsd el!
  • a.tom: hehe ez kurva jó! :) szar nekem, hogy nem tudok ilyeneket írni... (2008.04.22. 11:39) Kislány a budzsira vigyázz!
  • Real013: Ez de nagyon nem tetszett.. 'furcsa volt, hogy elég sokat kísérleteztek a képi világgal, elég érd... (2008.04.17. 14:11) Az orosz, a kissrác és az elveszett pisztoly(cső)

Linkblog

Sztárparádé se

2008.03.26. 22:35 kehil

Ocean's Thirteen (A játszma folytatódik)

     Azzal a vallomással kell kezdjem, hogy csak azért néztem meg, mert hatott rám a marketing...

    Első pillantásra nem is rossz: kaszinó, gazdagság, tolvajok. Nem eredeti, de alapnak elmegy. Ehhez jön még Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon és Al Pacino. És tényleg kellettek is bele, mert nélkülük a mély B.kat-ba zuhanna a film. A cselekmény olyan, mintha valakinek lett volna egy jó ötlete, elmondta volna a forgatókönyv-írónak, aki pedig nem tett volna hozzá semmit... Nincs váratlan fordulat, nincs fokozás, nincs izgalom; minden perc arról az egy öteltről szól. A karakterek is üresek, vannak a jófejek (igen, természetesen a tolvajok) és a szemetek (igazából ez csak Al Pacino). Nem láttam az első két részt, de nem is hinném, hogy ezáltal hamis a kialakult képem erről. Annyira középszerű a film, hogy most hirtelen eszembe is ötlött, hogy minek írok róla... Kedvet akarok csinálni hozzá? Nem. Óva intek tőle? Végül ezt sem.

    Verdikt: nézd meg, ha: van szabad két órád && nem akarsz gondolkodni && nem szereted a horrort && nincs elérhető közelségben pornó && lusta vagy bármi mást csinálni && kerülnöd kell a heves érzelmeket || imádod valamelyik szereplőt

Summa Summarum: 5/10

imdb    port    trailer (vagy hajtás után)

3 komment

Címkék: boring crime ocean

A bejegyzés trackback címe:

https://mifasz.blog.hu/api/trackback/id/tr92398331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tilinko 2008.03.27. 18:57:27

Én láttam az első két részt is. Az első, az tényleg fasza volt, kicsit az újdonság ereje is benne volt a sztoriban, meg hát a rengeteg nagy színész. Aztán jött a második, ami viszont hihetetlenül gyenge volt az első fényében. És most it a harmadik, ami az elsőnél tényleg gyengébb, meg erőltetettebb (nem vagyok benne biztos, hogy megint eröltetni kellet-e a casino-t, lehetett volna kicsit eredetibb a sztori, annyi mindent ki lehet még rabolni). Viszont a második részhez képest jelentős a javulás, így nem feltétlenül temetném a trilógiát.

a.tom 2008.03.27. 21:38:53

Ja, hasonló véleményen vagyok én is, ez Skynet szerű rendszer ami figyelte a játékosokat már kurva erőltetett volt. Mondjuk szerintem már ők is jórészt viccre veszik az egészet, pl csalagút fúrókkal meg minden ilyen faszsággal :)

Ha folytatják akkor valami változatosság kéne bele. Mondjuk valami orosz olajmilliárdost rámolhatnának ki vagy egy piramist vagy esetleg az angol királynőt, sok még a kiaknázatlan lehetőség.

Visszatérve ehhez, nekem 6.5/10

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.03.29. 13:05:02

Az első rész nézhető, a második rész szörnyű, a harmadik meg csak olyan gyenge közepes...rögtön az elején lezsíroznak mindent, aztán megy minden simán
süti beállítások módosítása